06 50 82 95 01 info@haansdakwerken.nl

15 jaar garantie!

Haans Dakwerken werkt met de beste kwaliteit aan EPDM materialen en kan u daardoor zelfs een garantie geven van 5 jaar.

Daklekkage: Snel verholpen

Helaas kan het iedereen overkomen: een daklekkage. Niemand zit op een lekkage te wachten en het is zaak om een dak dan zo snel mogelijk te repareren. Haans Dakwerken heeft zich gespecialiseerd in het vakkundig en accuraat verhelpen van daklekkages. Daarbij gaan wij grondig te werk en garanderen wij dat wij dag en nacht klaar staan voor al uw problemen. Immers kan een daklekkage niet snel genoeg worden verholpen. Haans Dakwerken helpt u graag zo snel mogelijk uit de brand.

Repareren daklekkage

Door hevige regenval of stevige stormen kunnen (platte) daken gaan lekken. Een daklekkage kan een behoorlijke water- en/of stormschade aan uw huis tot gevolg hebben. Wij werken vaak samen met diverse vaklui, zoals loodgieters. Samen kunnen wij er dan voor zorgen dat alle schade, zowel op het dak als binnen in uw huis, zo snel mogelijk wordt hersteld. Wij hebben alle materialen klaar liggen die nodig zijn om uw daklekkage te repareren.

Dakinspectie

Voor Haans Dakwerken is geen enkele daklekkage een probleem. Of u nu een plat dak of een pannendak hebt; wij gaan graag de uitdaging aan om de lekkage zo snel en nauwkeurig mogelijk te herstellen. Na een daklekkage is het verstandig om gebruik te maken van onze gratis dakinspectie. Het is namelijk zo dat regelmatig blijkt dat er na een lekkage sprake is van achterstallig onderhoud of mankementen aan uw dak. Een grondige en nauwkeurige inspectie van Haans Dakwerken voorkomt verdere schade in de toekomst. Een vakkundige en gedegen inspectie na een daklekkage geeft ons een uitstekend inzicht over de staat van uw dak. Hierna kunnen wij op een maat gemaakt advies geven over hoe uw dak nog beter kunt beschermen tegen eventuele regenval of windstoten. Nazorg bij een daklekkage van welke klant dan ook is bij Haans Dakwerken een vanzelfsprekendheid!