06 50 82 95 01 info@haansdakwerken.nl

"Perfectie" is ons motto

Zowel bij reparatie als een nieuw dak, zorgen wij er voor dat uw dak van de beste kwaliteit materialen en zorg geleverd zal worden.

Dakgoten

In de basis zijn er twee verschillende soorten dakgoten: zinken bakgoten en mastgoten. Haans Dakwerken heeft zinken bakgoten en mastgoten in alle soorten en maten en levert ze op elk gewenst moment. Onze vakbekwame dakdekkers werken uitsluitend met hoogwaardige materialen (bijvoorbeeld EPDM dakbedekking en zorgen ervoor dat uw dakgoot na renovatie jarenlang uitstekend functioneert. Haans Dakwerken vervangt probleemloos uw oude dakgoot om vervolgens een nieuw exemplaar aan uw dak aan te brengen. Een dakgoot hoort elk seizoen in een uitstekende staat te zijn, zeker gezien het wisselende klimaat in Nederland met zo nu en dan extreme weersomstandigheden. Dakgoten moeten hiertegen bestand zijn en probleemloos zorgen voor een correcte afwatering. Het aanbrengen van een nieuwe dakgoot vereist vakmanschap; Haans Dakwerken geeft op professionele wijze invulling aan uw wensen. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Dakgoot renovatie

Bij een pannendak halen wij eerst de pannen eraf om vervolgens de dakgoot eraf te halen. Het aanpassen of vernieuwen van de gootbeugels vereist kennis van zaken en kan het beste gedaan worden door vakmensen. Voor het vervangen van uw dakgoot werkt Haans Dakwerken graag samen met andere vakmensen, zoals timmermannen. Het is zeer aan te bevelen om een ervaren dakdekker van Haans Dakwerken eens vrijblijvend naar uw dakgoot te laten kijken. Een dergelijke inspectie is bij Haans Dakwerken gratis. Ook bij dakgoten constateren wij vaak gebreken en achterstallig onderhoud dat voor de leek van buitenaf vaak niet zichtbaar is. Bij dakgoten is regelmatig onderhoud van groot belang, want bij dakgoten die slecht zijn onderhouden kunnen lekkages ontstaan. Het tijdig vervangen van uw dakgoot voorkomt dat u voor vervelende verrassingen komt te staan. Ook hier geldt: voorkomen is beter dan genezen. Het vervangen van een dakgoot is een van de specialisaties van Haans Dakwerken. Door onze jarenlange ervaring vervangen wij snel en accuraat uw dakgoot zodat u zo min mogelijk last hebt van de werkzaamheden.