06 50 82 95 01 info@haansdakwerken.nl

"Perfectie" is ons motto

Zowel bij reparatie als een nieuw dak, zorgen wij er voor dat uw dak van de beste kwaliteit materialen en zorg geleverd zal worden.

Dakpannen Renovatie

Haans Dakwerken is de specialist voor een renovatie van uw pannendak. Onze ervaring leert ons dat bij een dakinspectie een vernieuwd pannendak of een verbetering van uw pannendak vaak gewenst is. Na verloop van tijd kunnen dakpannen los gaan zitten of zijn dakpannen toe aan vervanging doordat ze verouderen en omdat de kleur van de dakpannen in de loop van de jaren vervaagt. Haans Dakwerken heeft als ervaren dakdekkers bedrijf veel expertise met pannendaken en bij het plaatsen van de dakpannen houden wij vanzelfsprekend rekening met de verschillende windgebieden en de helling van uw dak.

Uitzoeken dakpannen

Haans Dakwerken helpt u ook graag met het uitzoeken van uw nieuwe dakpan. Onze kennis en ervaring komen daarbij goed van pas en hier adviseren wij u graag bij, want u kunt kiezen uit honderden verschillende dakpannen. U kunt uiteraard zelf uw nieuwe dakpan bestellen, maar wij ontzorgen u graag op dit gebied door u te helpen met uw keuze. Haans Dakwerken denkt altijd mee met u en nadat u uw keuze hebt gemaakt, zorgen wij voor de verdere afhandeling ervan. Voor een eerlijk en gedegen advies is Haans Dakwerken uw betrouwbare partner. Wij kunnen u de dakpannen ook zelf leveren; bij ons is alles mogelijk!

Renovatie pannendak

Haans Dakwerken kan op elk dak elke pan leggen. Hierdoor zijn wij voor u de ideale partner in uw zoektocht naar de ideale dakpan. Bij een renovatie van een pannendak is het verder van belang dat er ook wordt gekeken naar de huidige dakisolatie. In veel gevallen blijkt dat het verstandig is om tijdens de renovatie van uw pannendak ook een nieuwe dakisolatie aan te leggen. Daarin ondersteunt ons dakdekkers bedrijf u en vanzelfsprekend zorgen wij dan voor een prima functionerende dakisolatie.