06 50 82 95 01 info@haansdakwerken.nl

"Perfectie" is ons motto

Zowel bij reparatie als een nieuw dak, zorgen wij er voor dat uw dak van de beste kwaliteit materialen en zorg geleverd zal worden.

EPDM Dakbedekking

Als u uw plat dak wilt laten renoveren, dan heeft Haans Dakwerken het allerbeste dakbedekkingsmateriaal tot zijn beschikking: EPDM dakbedekking. Dit materiaal heeft veel voordelen. Of u nu uw plat dak wilt laten renoveren of u wilt een nieuw plat dak laten leggen; EPDM dakbedekking is hiervoor het meest geschikte materiaal en steekt er, als het gaat om kwaliteit en veiligheid, met kop en schouders bovenuit ten opzichte van alle andere voor dakbedekking gebruikte materialen. Niet voor niets maakt Haans Dakwerken graag gebruik van EPDM dakbedekking. Voor de vele voordelen van EPDM dakbedekking verwijzen wij u graag naar deze pagina.

Renovatie met EPDM Dakbedekking

Bij de renovatie van een plat dak legt Haans Dakwerken de EPDM dakbedekking op maat aan op de bestaande dakbedekking. EPDM dakbedekking kan dus probleemloos over de oude dakbedekking worden gelegd. U hoeft dus geen extra sloopkosten te betalen voor het verwijderen van de bestaande dakbedekking. De renovatie van uw plat dak heeft verder geen enkele invloed op de levensduur van EPDM dakbedekking, deze blijft meer dan vijftig jaar in een uitstekende staat. Investeert u in EPDM dakbedekking, dan investeert u in duurzaamheid!

Niet branden

Bij de renovatie van uw plat dak is door het gebruik van EPDM dakbedekking geen gasbrander meer nodig in tegenstelling tot het branden van de oudere bitumineuze dakbedekkingen. EPDM is een zogenaamd koud product, dus er is geen enkel brandgevaar bij het aanleggen van de dakbedekking.

Weer

EPDM dakbedekking is tegen elk weertype bestand. Oude dakbedekkingen willen nog weleens uitdrogen of barsten en scheuren vertonen, doordat deze daken langdurig zijn blootgesteld aan de zon. EPDM-daken zijn tevens UV-en ozonbestendig, vandaar dat EPDM dakbedekkingen probleemloos meer dan vijftig jaar meegaan. Ook is EPDM dakbedekking zeer goed bestand tegen kou. Een plat dak van EPDM is in zowel de winter als in de zomer prima beloopbaar. Het stabiele EPDM zal niet bezwijken onder hoge of lage temperaturen.