06 50 82 95 01 info@haansdakwerken.nl

"Perfectie" is ons motto

Zowel bij reparatie als een nieuw dak, zorgen wij er voor dat uw dak van de beste kwaliteit materialen en zorg geleverd zal worden.

Dakisolatie

Haans Dakwerken weet als geen ander hoe belangrijk het is om uw huis goed te isoleren. Bij veel huizen constateert Haans Dakwerken dat dakisolaties niet optimaal meer functioneren of dat de dakisolatie wel een opknapbeurt kan gebruiken. In het klimaat dat in Nederland heerst is het een absolute noodzaak dat uw dakisolatie naar behoren werkt. Het kan dus geen kwaad om samen met Haans Dakwerken te kijken naar uw dakisolatie. Onze professionele dakdekkers kunnen u een passend advies geven en Haans Dakwerken heeft alle materialen in huis om ervoor te zorgen dat uw dakisolatie alsnog optimaal gaat functioneren.

Klimaat en isolatie

Als uw dakisolatie naar behoren functioneert kan dat honderden euros op uw energienota schelen. Laat de dakdekkers van Haans Dakwerken eens geheel vrijblijvend naar uw dakisolatie kijken. De praktijk leert dat het effect van een goede dakisolatie nogal eens wordt onderschat en dat veel huizen nog steeds niet van goed werkende dakisolatie zijn voorzien. Wanneer dat bij u ook het geval is, dan bespaart u met een aanpassing aan uw dakisolatie op de lange termijn honderden euros. Deze garantie durft Haans Dakwerken u te geven. Daarnaast zijn slecht geisoleerde huizen slecht voor het milieu. Door gebrekkige dakisolaties verliezen huizen meer warmte dan nodig. Voor zowel uw eigen portemonnee als het milieu is het dus zeer verstandig om een goed geisoleerd (plat) dak te hebben.

Isolatie en temperatuur

Goede isolatie, in combinatie met de juiste ventilatie, zorgt voor een aangenamer leefklimaat in uw huis. Iedereen wil graag een comfortabel en verwarmd huis in de winter en een koel huis in de zomer. Haans Dakwerken zorgt daarvoor door kwalitatief hoogstaande isoleerfolie aan te brengen. Samen met u stellen wij een plan op waarbij wij geen enkel aspect over het hoofd zien. Het doel van Haans Dakwerken is dat u een dak boven uw hoofd hebt met een uitstekend functionerende isolatie.