06 50 82 95 01 info@haansdakwerken.nl

Droog, veilig en warm

Als u door ons uw dak laat leggen, zorgen wij ervoor dat u droog en warm in uw huis kunt genieten.

EPDM dakbedekking

Voor uw plat dak is EPDM dakbedekking van Haans Dakwerken het perfecte materiaal. EPDM dakbedekking is een synthetisch rubber dat zich kenmerkt door de bijzondere handzaamheid, waardoor het bijzonder gemakkelijk op uw plat dak aan te brengen is. Haans Dakwerken is hierbij graag uw betrouwbare partner die het leggen van EPDM dakbedekking als een specialiteit beschouwt. EPDM dakbedekking heeft de laatste jaren niet voor niets aan populariteit gewonnen en de meeste platte daken zijn tegenwoordig voorzien van EPDM dakbedekking.

Zeer lange levensduur

EPDM dakbedekking is uitstekend bestand tegen ozon, Uv-stralen en temperatuurverschillen. Hierdoor kent EPDM dakbedekking een levensduur van meer dan vijftig jaar. EPDM dakbedekking is uniek door deze lange levensduur en is hierdoor dan ook met geen enkel ander materiaal te vergelijken. Kiest u voor EPDM dakbedekking, dan kiest u voor topkwaliteit en lange levensduur.

Naadloze folies uit een stuk

EPDM dakbedekking is beschikbaar in grote en naadloze folies (tot maar liefst 6,10 meter breed). De meeste platte daken kunnen bedekt worden met een enkel naadloos stuk folie. Het maken van naadverbindingen op uw plat dak is met EPDM dakbedekking dus niet nodig, wat het risico op lekkages verkleint. Na de plaatsing van EPDM dakbedekking is er geen onderhoud meer nodig aan uw plat dak. Volledig onderhoudsvrij dus!

Eenvoudige plaatsing zonder vlam

EPDM dakbedekking is voor de vaklui van Haans Dakwerken zeer eenvoudig te leggen. EPDM dakbedekking wordt met behulp van contactlijm volledig verkleefd aan de ondergrond van uw plat dak. Hierdoor is gasbrander niet meer nodig; dat betekent dus ook dat er bij het installeren van EPDM dakbedekking geen brand- of schroeigevaar is.

Blijvend elastisch en milieuvriendelijk

Zelfs bij lage temperaturen is EPDM dakbedekking soepel en blijvend elastisch, zodat plaatsing het hele jaar mogelijk is. EPDM dakbedekking kan zelfs tot 400% rekken om het eventueel uitzetten van de draagstructuur op te vangen. Tot slot is EPDM dakbedekking gemaakt van zeer milieuvriendelijk en wortelwerend materiaal. Al deze voordelen dragen er samen aan bij at ook bij renovatie steeds vaker gebruikt wordt gemaakt van EPDM dakbedekking.