06 50 82 95 01 info@haansdakwerken.nl

Droog, veilig en warm

Als u door ons uw dak laat leggen, zorgen wij ervoor dat u droog en warm in uw huis kunt genieten.

Dakisolatie

Bij nieuwbouwwoningen is het van groot belang dat de isolatie op een deskundige manier wordt aangebracht. Tegenwoordig is iedereen (logischerwijs)steeds bewuster bezig met het milieu en met kostenbesparing; een goede isolatie zorgt voor energiebesparing en daarmee voor aanzienlijke vermindering van uw stookkosten. Door een goede dakisolatie zorgt u zelfs voor waardevermeerdering van uw huis. Ons dakdekkers bedrijf is voor u de specialist op het gebied van het isoleren van uw nieuwbouwwoning. In de loop van de jaren hebben onze dakdekkers veel ervaring opgedaan met het aanbrengen van isolaties in nieuwbouwwoningen zodat wij haarfijn aanvoelen wat voor soort isolatie uw nieuwe huis nodig heeft.

Dakplaten

Ook in het isoleren met dakplaten in uw nieuwbouwwoning is ons dakdekkers bedrijf uw betrouwbare en professionele partner. Dit proces vergt vakmanschap en Haans Dakwerken heeft specialistische dakdekkers in huis die ervoor zorgen dat u straks een nieuw dak met goede isolatie boven uw hoofd hebt. Dakplaten zijn er in diverse soorten en maten. Zo werkt Haans Dakwerken graag met onder andere tempex platen, PIR platen en EPS platen die zorgen voor een perfecte isolatie, met ieder hun specifieke eigenschappen en ieder optimaal toepasbaar in specifieke dakconstructies. Een groot voordeel van alle genoemde soorten dakplaten is dat na toepassing hiervan binnen in uw huis geen afwerking meer nodig is. Met deze dakplaten is alles meteen netjes afgewerkt! Vanzelfsprekend kijkt Haans Dakwerken eerst naar de constructie van uw (plat) dak, voordat uw isolatie wordt aangelegd. Bij nieuwbouw maakt het ons niets uit of u nu uw dakisolatie van uw nieuwe woning in de winter of zomer wilt aanbrengen. Haans Dakwerken is er voor u en gaat graag met u in gesprek over de verschillende mogelijkheden bij het isoleren van uw nieuwbouwwoning.

Neemt u gerust contact op met Haans Dakwerken om eens geheel vrijblijvend te praten over het aanbrengen van dakisolatie in uw nieuwe huis.