06 50 82 95 01 info@haansdakwerken.nl

Droog, veilig en warm

Als u door ons uw dak laat leggen, zorgen wij ervoor dat u droog en warm in uw huis kunt genieten.

Schoorstenen

Ook bij nieuwbouw staat ons dakdekkers bedrijf graag voor u klaar voor de plaatsing van een schoorsteen. Wij kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk het is dat uw schoorsteen in een optimale staat verkeert.

Waterdicht

Bij nieuwbouwhuizen let Haans Dakwerken extra op de waterdichtheid van een schoorsteen. Een schoorsteen wordt eerst tot in de perfectie voorzien van stabiel voegwerk, zodat het water geen kans heeft om uw huis binnen te dringen. Niemand zit te wachten op daklekkages met alle gevolgen van dien en met een volledig waterdichte schoorsteen hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. Onze ervaren dakdekkers zijn experts in het vakkundig aanleggen van een betrouwbare nieuwe schoorsteen.

Voorkom lekkages

Haans Dakwerken merkt bij renovatie van schoorstenen dat in veel gevallen de schoorstenen slecht zijn onderhouden of te maken hebben met diverse ongemakken. Wij willen dit graag voorkomen door daarvoor op uw dak een stevig fundament te leggen. Een nieuwe schoorsteen moet bestand zijn tegen alle weersomstandigheden die zo kenmerkend zijn in Nederland. Zowel aan de binnen- als de buitenkant is een schoorsteen kwetsbaar voor deze invloeden van buitenaf. Voegen kunnen afbrokkelen of los gaan zitten en daardoor kunnen lekkages ontstaan.

Kwaliteit en deskundigheid

Waarschijnlijk hebt u zelf al een beeld hoe u uw schoorsteen precies wilt hebben. Haans Dakwerken is hierbij uw betrouwbare partner. Door de jaren heen heeft ons dakdekkersbedrijf zich gespecialiseerd als een ware schoorstenenexpert. Wij staan u met raad en daad bij en zorgen ervoor dat uw schoorsteen stabiel, stevig en weersbestendig op uw dak wordt bevestigd. Een dakdekker van Haans Dakwerken stelt u niet teleur. Wij leveren kwaliteit en deskundigheid en staan ook na voltooiing van de werkzaamheden altijd voor u klaar.

Neemt u gerust contact op met ons op om eens geheel vrijblijvend te praten over uw wensen met betrekking tot uw nieuwe schoorsteen.