06 50 82 95 01 info@haansdakwerken.nl

Droog, veilig en warm

Als u door ons uw dak laat leggen, zorgen wij ervoor dat u droog en warm in uw huis kunt genieten.

Nieuwbouw

Haans Dakwerken heeft voor alle soorten nieuwbouw daken passende dakbedekking. Als breed inzetbaar dakbedekkingsbedrijf realiseren wij dakbedekking voor platte en hellende daken. Derhalve is nieuwbouw een groot onderdeel van onze dagtaak.

Jarenlange ervaring

Wanneer u een nieubouwproject laat starten, wilt u er zeker van zijn dat uw dak van topkwaliteit is en dat u gegarandeert jarenlang tevreden blijft. Haans Dakwerken is in dit geval de meest geschikte partner voor uw nieubouwproject. Voor particulieren en bedrijven leveren wij al jaren nieuwe dakbedekkingen in een gebied dat zich uitstrekt van Helmond tot Tilburg en van Eindhoven tot Den Bosch. Tevredenheid van de klant staat bij Haans Dakwerken hoog in het vaandel, hetgeen betekent dat wij er alles aan doen om uw wensen met betrekking tot uw dak te vervullen.

Offerte

Wanneer u contact met ons opneemt, kunnen wij geheel vrijblijvend een offerte voor u maken. Dit doen wij op basis van onze jarenlange ervaring en vakkennis. Bij Haans Dakwerken geldt dat iedere offerte op maat gemaakt wordt en dat altijd de nieuwste technieken en mogelijkheden in overweging worden genomen.

Als All-round dakspecialist heeft het team van Haans Dakwerken alle kennis en kunde in huis, met betrekking tot nieuwbouwwoningen en -bedrijfspanden, op het gebied van: