06 50 82 95 01 info@haansdakwerken.nl

"Perfectie" is ons motto

Zowel bij reparatie als een nieuw dak, zorgen wij er voor dat uw dak van de beste kwaliteit materialen en zorg geleverd zal worden.

Schoorstenen

Ook voor een reparatie aan uw schoorsteen kunt u bij Haans Dakwerken terecht. Optimaal werkende schoorstenen zijn in meerdere opzichten heel belangrijk. Ook bij schoorstenen constateert Haans Dakwerken vaak dat deze niet altijd meer in een optimale conditie verkeren. Voor ons dakdekkers bedrijf is elke renovatie aan een schoorsteen weer een uitdaging. Ongeacht de schade aan uw schoorsteen; Haans Dakwerken zorgt ervoor dat na renovatie uw schoorsteen weer perfect werkt. Schoorstenen kunnen scheuren vertonen en vaak is het voeg- en loodwerk van een schoorsteen ook aan een opknapbeurt toe. Hier wordt door de bewoner niet altijd bij stilgestaan. Voor Haans Dakwerken is het een koud kunstje om eens vrijblijvend uw schoorsteen onder de loep te nemen. Wij vinden het van belang dat alle onderdelen op uw dak in een uitstekende staat verkeren. Daar hoort ook een veilige en niet-brandgevaarlijke schoorsteen bij.

Klimaat en schoorstenen

Ook schoorstenen moeten met het wisselvallige klimaat in Nederland tegen een behoorlijk stootje kunnen. Regen, harde windstoten, sneeuw, zon, vorst: schoorstenen krijgen gedurende het jaar veel te verduren. Op deze soms barre weersomstandigheden moeten schoorstenen voorbereid zijn. Vaak wordt het voegwerk aangetast door deze weersomstandigheden. Als uw schoorsteen slecht is onderhouden of de schoorsteen vertoont scheuren, dan is het raadzaam om zo snel mogelijk een dakdekker van Haans Dakwerken naar uw schoorsteen te laten kijken. Deze grondige inspectie, waarbij goed wordt gekeken naar alle aspecten die van invloed zijn op het functioneren van een schoorsteen, is geheel gratis. Hiermee voorkomt u op lange termijn lekkages of andere ongemakken met de bijbehorende herstelkosten.

Renovatie van uw schoorsteen

Bij een renovatie van uw schoorsteen vervangt Haans Dakwerken op professionele wijze het voeg- en loodwerk. Onze vakbekwame dakdekkers staan voor u klaar om uw schoorsteen grondig onder handen te nemen. In uw schoorsteen worden nieuwe voegen aangebracht en het lood slijpen onze dakdekkers er nauwkeurig opnieuw in. Laat Haans Dakwerken eens geheel vrijblijvend naar uw schoorsteen kijken.